Naša Klinika

VAŠ TIM OD POVJERENJA

Našu kliniku čini tim stručnjaka koji su posvećeni i prate najsavremenije trendove kako bi svojim pacijentima pružili što bolju uslugu. Kod nas možete doći na pregled, uraditi dijagnostiku, ali i započeti liječenje.

U timu su ljekari koji imaju dugogodišnje iskustvo u svojim oblastima. Naš tim je na raspolaganju da vam pruži sve informacije o vašem zdravlju i najboljim metodama liječenja.

Jer vaše zdravlje nama je prioritet.

Stručni kadar

Moderna zdravstvena ustanova

Vrhunska oprema

Moderna zdravstvena ustanova

Naša klinika je moderno opremljena zdravstvena ustanova u Istočnom Sarajevu i nalazi se na adresi Hilandarska 1. Stručni tim Naše klinike tu je da brine o vašem i o zdravlju vašeg djeteta.

Gdje se nalazimo?

Ginekološka ordinacija “Nasa Klinika” je moderna privatna zdravstvena ustanova, osnovana u februaru 2015. god sa ciljem unapređenja i zaštite reproduktivnog zdravlja žene. Nosilac posla je Pavlović dr. Željko specijalista ginekologije i akuserstva-onkolog. Medicinski fakultet je završio u Sarajevu 1988, specijalizaciju iz ginekologije i subspecijalizaciju ginekološke onkologije završio na KC Srbije, Beograd i Institut za radiologiju i onkologiju Srbije, Beograd kao i dodatne edukacije iz ultrazvučne dijagnostike, kolposkopije, laparoskopije i uroginekologije.